Nyheter Om mig Mina katter Kattungar Tidigare kullar Länkar Gästbok

Om Mig

Jag som står bakom namnet Min Finaste heter Susanna Strömberg. Jag bor i lägenhet i Gävle med mina katter. Målet med min uppfödning är att föda upp friska och vältypade britter. För att uppnå det kommer jag att sträva efter att alla katter som används i min avel ska vara testade för HCM, PKD och HD samt vara FIV och FeLV negativa. Jag kommer alltid sälja mina kattungar i första hand till sällskap.

Till vardags jobbar jag med livsmedelshygien på Anticimex i Gävle. Jag har läst till livsmedelsingenjör på SLU i Skara. Jag jobbar även ideellt som värd på Friskis & Svettis. Så mycket tid går åt till träning samt till hästarna. Har ingen egen häst med rider lektioner samt hjälper andra ibland.

Att valet föll för britter var ganska naturligt då första britten kom in i mitt liv 1998 genom min mammas Berra. Mamma var på en utställning och såg en nallebjörn i en bur och bestämde sig för att en sån måste man bara ha. När jag själv skulle skaffa min första raskatt var britten ett enkelt val då de passar mig bra i både utseende och temperament.

 

Kontaktuppgifter

Susanna Strömberg
Hillmanskroken 3E
802 81 Gävle
026-143323
070-2444217
susanna.stromberg@spray.se