Nyheter Om mig Mina katter Kattungar Tidigare kullar Länkar Gästbok

Nyheter

2012 04 08

Äntligen har hemsidan uppdaterats med nya katter samt att gamla kullarna fått egen sida. Har även lagt till sida med diverse länkar, om det är någon som vill att jag länkar till eran sida så kontakta mig.

2011 04 14

Esther har varit på Ultuna och scannats för HCM utan anmärkning. Parning med henne planeras till sommaren.

Jag och hela gänget kommer vara på utställning i Uppsala, Allianshallen 8/5, kom gärna och hälsa på oss där.

2010 12 30

Christine har nu fått en egen sida.

Doris har scannats andra gången för HCM utan anmärkning.

2010 11 01

Alla kattungarna har nu flyttat till sina nya hem. Christine bor hos fodervärd och kommer ingå i avelsarbetet längre fram. Jag vill önska hela kullen lycka till i sina nya hem.

2010 10 04

Vi har hela helgen varit på SNRFs utställning i Tierp. På lördagen var bara Esther med, hon blev då DB. Söndagen var det dags för bebisarnas debut och det blev med besked. Raoul blev bäst i ras bland många fina britter. Christine slog sen Raoul och blev bästa baby och slog även till med att bli bästa ungdjur.

Bebisarna växer verkligen och tar över hela lägenheten men de är fantastiskt mysiga alla. Raoul är kullen riktig gosgris som gärna lägger sig på rygg och vill bli klappad på magen och spinner så det dånar. Fantomen är vildbattingen som gör allting först och häller ut med lekarna längst, han drar sig inte för att jaga Doris genom lägenheten. Christine är lilla flickan som inte drar sig för att brotta ner brorsorna.

2010 08 13

Doris fick sin kull 24 juli, 4 små bebisar förärades vi med. En liten hona hade en tuff start och växte inte som hon skulle och hon fick somna in då hennes tillståd blev värre och andningen påverkad. Kvar har vi 3 fina ungar som växer och mår bra.

Kattungesidan är uppdaterad och Esther har fått en egen sida.

2010 06 22

Det händer saker i Gävle.

Min nya flicka har anlänt och bor hos fodervärd, hennes egna sida kommer komma inom kort.

Doris är dräktig och kattungar väntas i juli, mer info finns på kattungesidan.

2010 01 08

Jag har varit dålig på att uppdatera senaste tiden men nu kommer det.

Doris lilla bebis var tvungen att få somna in när hon var 3 veckor. Obduktionen visade på ett medfött diafragmabråck. Doris har tagit det hela bra och är som sig själv igen. Hon planeras att paras om till våren, det blir en gång till med Nicco om han fortfarande är fertil då.

Jag har även låtit DNA testa Doris för PKD med resultatet n/n vilket så klart känns jättebra.

2009 09 16

Det visade sig till slut att det ändå var en liten flicka som Doris har fått.

2009 09 13

Doris bebis kom 7/9, det blev bara en liten pojke. Mer information finns på kattungesidan.

2009 07 27

Doris är dräktig och kattungar väntas i september, mer information finns på kattunge sidan

2009 06 07

Sidan uppdaterad med utställningsresultat.

Dejt är planerad för Doris, mer information kommer senare.

2009 05 18

Vi har varit på utställning i Uppsala. Doris fick jättefina bedömningar och blev Champion under helgen. Jag var ibland tvungen att hålla hårt i henne för att inte nån skulle komma och kidnappa henne vilket i dagsläget skulle ha känts som en bra lösning eftersom hon löper, Doris kallas numera för Ylan. Larry var bara med på lördagen, han blev då Premier och blev DB. Det här var Larrys sista utställning eftersom han inte gillar det alls.

Tack alla för en mycket trevlig helg.

2009 04 17

Jag och Doris var på Ultuna igår och scannade för HCM med mycket bra resultat, jag har en frisk katt. Framför allt så var hon jätteduktig både i bilen och inne hos Jens.

Både Larry och Doris är anmälda till SNRFs utställning i Allianshallen i Uppsala 9-10 Maj så det ser vi fram emot just nu. Eftersom det är norskt cert så kan Doris bli Champion den helgen och Larry kan bli Premier redan på lördagen. Larry kommer att vara med på lördagen och sen får vi se hur det blir på söndagen hur roligt han tycker att det är.

2009 02 10

Hemsidan är under uppbyggnad så håll till godo med att det läggs till och ändras saker med tiden.