Nyheter   Om mig   Mina katter  Kattungar  Britten  Gästbok

Doris

Det var under våren 2008 full kaos hemma med en fertil Larry som var jobbig och en Kattis som aldrig fick lugn och ro. Tanken började då så smått komma att en ny katt skulle sitta fint. Tankarna på uppfödning började även komma. Jag har alltid haft en förkärlek till svarta katter eftersom familjens första katt Tussan var just svart.

Jakten började efter en svart britthona och efter några turer blev det klart att fantastiska lilla Doris hos Tess på S*Palace&Main's skulle flytta in sommaren 2008. Jag föll som en fura för denna lilla kolsvarta dam.

Det visade sig att det var en mycket speciell dam jag fick hem. Doris är en otroligt sällskaplig katt men som helst är med på sidan av eller busar med bästa kompisen Larry, på dagarna. Däremot på nätterna så är hon världens gosigaste katt som kommer, gärna flera gånger, och trampar och spinner.

Doris är en fantastiskt snäll katt som finner sig i det mesta. Doris är scannad för HCM utan anmärkning 2009, 2011 och 2012 och är efter PKD fria (DNA tester) föräldrar samt även fritestad för PKD med DNA.

Efter 2 fina kullar så har jag tagit beslutet att låta Doris bli kastrat. Hon har hela tiden varit en fantastisk mamma och jag ser fram emot att se hennes avkommor växa upp. Hos mig för Christine hennes gener vidare. Hon är mamma till Fantomenkullen och Dia Psalmakullen.